Vuorotyönjohtaja, SSAB Europe Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vuorotyönjohtajaa SSAB Raahen tehtaan Koksaamolle. Vuorotyönjohtajana vastaat vuorosi turvallisuudesta, henkilöstöasioista ja koksaamon tuotannosta. Työsi on vuorotyötä ja kuulut osaksi koksaamon tuotanto-organisaatiota.

Liittyminen SSAB-perheeseen tarkoittaa, että pääset mukaan matkallemme. Tämä matka on mielestämme elintärkeä planeettamme kestävän kehityksen kannalta. Teräs on ollut yksi tärkeimmistä materiaaleista yhteiskuntiemme kehityksen kannalta ja on sitä myös jatkossa. Sitä on rakennusten katoissa, kaupunkejamme yhdistävissä silloissa ja huomispäivän autoissa. SSAB on ylpeä historiastaan ja asemastaan erikoislujien terästen markkinajohtajana. Tiedämme kuitenkin myös, että teräksen tuotanto on yksi maailman suurimmista kasvihuonekaasujen tuottajista. Sen on muututtava. Sen vuoksi olemme kehittäneet maailman ensimmäisen fossiilivapaan terästuotannon sekä sitoutuneet muuttamaan oman toimintamme suurelta osin fossiilivapaaksi arviolta vuonna 2030. Osana SSAB:tä sinulla on keskeinen asema tämän tavoitteen saavuttamisessa ja koko terästeollisuuden vihreän siirtymän edistämisessä.

Työtehtävän kuvaus

Vuorotyönjohtajana vastaat vuorosi turvallisuudesta, henkilöstöasioista ja koksaamon tuotannosta. Työsi on vuorotyötä ja kuulut osaksi koksaamon toimihenkilötiimiä. Valmentavalla otteella kehität päivittäistä toimintaa niin tuotannossa kuin turvallisuudessa. Osallistut sidosryhmien yhteistyöpalavereihin niin asiantuntijan kuin esihenkilön roolissa.
Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, kuten insinöörin tai teknikon tutkintoa esim. kone- tai prosessitekniikan alalta. Kokemus prosessiteollisuudesta ja aiemmat näytöt esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi. Turvallisuusasenne sinulla on kohdallaan ja pystyt soveltamaan työssäsi jatkuvan kehittämisen periaatteita.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa prosessissa osaavan henkilöstön parissa, hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen sekä kansainvälisen yrityksen työympäristön.

Pääasialliset työtehtävät

Turvallisuuden valvonta ja johtaminen
Henkilöstön vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen
Vastaat osaltasi vakaasta ja turvallisesta tuotannosta
Edistät jatkuvan parantamisen toimintatapaa

Odotamme sinulta

Tehtävään sopivaa koulutustaustaa: insinöörin tai vastaavan tason ammattikorkeakoulututkintoa
Arvostamme aiempaa esihenkilötyökokemusta
Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmentavaa esihenkilötyötä
Kykyä tehdä päätöksiä haastavissakin tilanteissa
Tinkimätöntä turvallisuusasennetta
Oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle

SSAB haluaa luoda monimuotoisen ja osallistavan ympäristön. Pohjaamme arvoihimme - päättäväinen, aito ja edelläkävijä - tehdessämme päivittäisiä päätöksiä ja pidämme asiakkaan aina toimintamme ytimessä. Se tekee meistä kaikista tiimipelaajia, joista jokaisella on halu kehittyä. Tullessasi SSAB:n palvelukseen sinusta tulee osa intohimoisten ongelmanratkaisijoiden organisaatiota, jossa tärkeitä haasteita ratkaistaan yhteistyöllä. Tuemme kasvuasi tarjoamalla turvallisen ja ystävällisen työpaikan, joka edistää työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Jos haluat saavuttaa tämän, SSAB:llä sinulla on mahdollisuus laajentaa taitojasi ja kasvaa omalla alallasi tai sen ulkopuolella.

Tarjoamme työntekijöillemme laajan valikoiman arvostettuja etuja. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Kannustinpalkkio-ohjelmat
Laajennettu työterveyshuolto
Virkistysedut
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/12/home/requisition/15592?c=recruitmentssab&lang=fi-FI